Няма преговори с Гриша Ганчев за ЦСКА

снимка: БТА

Основният акционер в ЦСКА Ивайло Манджуков отрече пред "24 часа" информацията, че се водят преговори с Литекс за обединение на двата клуба.

Вчера той е изпращал кръщелника си на абитуриентски бал и не бил правил никакви сондажи в БФС относно подобна възможност. "Колегите нещо са се объркали", казва Манджуков пред изданието.

Информацията беше опровергана и от Милко Георгиев. В същото време пък все още няма отговор от турския бизнесмен Дениз Кизилоз, който твърди, че идва във вторник в София "да вземе ЦСКА" по собствения му израз.

Междувременно стана ясно, че договорите на част от администрацията на "Българска армия" ще бъдат прекратени с идването на новия изпълнителен директор. Служителите са доведени и верни на Александър Томов, което е неприемливо за новите собственици.

Новото ръководство се оплака и от поведението на администрацията в последните месеци. В изпратените в БФС документи за лицензиране имало доста пропуски, като се стигнало до ситуацията легендата Борис Гаганелов да ходи на "Иван Асен II" да подпише, че дългът от 8000 лв към него е платен.

Във футболния съюз също така научили от Локо (Пд), че всичко между двата клуба е наред. Вместо да се борят за лиценза пък отговорните фактори на "Българска армия" през това време правели преводи на песни на рапъри на английски език.