ТОП 5: Шедьоврите от Лига 1 (ВИДЕО)

снимка: БТА/AP

В 34-ия кръг на Лига 1 наблюдавахме много резултатни двубои, в които имаше уникални изпълнения. Ето и най-добрите голове за изминалия кръг на френското първенство.

Единсон Кавани е обект на много критики напоследък, но уругваецът вкара красив гол, след като прехвърли вратаря на Лил. Изпълнението на нападателя на ПСЖ бе майсторско и заслужи аплодисментите на трибуните, дори и на Златан Ибрахимович.

Клаудио Бовю от Гингам сътвори истински шедьовър. Халфът проби по лявото крило и отправи нещо средно между удар и центриране и топката попадна в далечния ъгъл на вратата на Каен.

Уникален гол отбеляза и норвежецът от Рен Андерс Конрадсен. Халфът прехвърли вратаря на Ница в 90-тата минута за да донесе трите точки на "червено-черните".

Олимпик (Марсилия) загуби катастрофално от Лориен с 3:5. След пряк свободен удар за отбора на Марсело Биелса топката се удари в гредата и Андре Аю технично от въздуха с пета я вкара във вратата на гостите.

Неговият брат Джордан Аю също показа майсторство и заслужено попада в класацията. Нападателят проби от ляво, премина покрай защитниците и с добър диагонален изстрел се разписа.