Рома с готова оферта за Самир Насри

снимка: БТА/AP

Италианският Рома готви оферта за крилото на английския шампион Манчестър Сити Самир Насри.

Французинът трудно намира място в стартовите 11 на мениджъра Мануел Пелегрини през този сезон, а като титуляр не е започвал от загубата с 2:1 от Ливърпул през март.

Насри е един от играчите, набеден запродаване, заради незадоволително представяне и от клуба са готови да приемат оферти от около 21 милиона евро, въпреки че платиха за него 35.

Не веднъж бившият играч на Арсенал спомена, че ако не е желан на "Етихад" е готов да си събере багажа, като дори би бил доволен и ако заиграе в американската Мейджър Лийг Сокър.

По-рано през този сезон 27-годишният футболист реализира страхотен гол именно срещу Рома, за да класира гражданите за 1/8-финалите в Шампионска лига, като по този начин прати "вълците" в турнира Лига Европа.

Момчетата на Руди Гарсия вчера допуснаха поражение като гост на Интер и в момента са трети в класирането, като целта им остава калсиране в Шампионска лига. Въпреки това те са заплашени да изгубят голяма част от звездите си през идното лято, като за трансфер са спрягани Кевин Строотман и Раджа Наинголан.