Искаме да изумим света, заяви Павел Недвед

снимка: БТА/AP

Директорът и представител на Ювентус на днешния жребий за топ четири на Шампионска лига Павел Недвед, сподели че "старата госпожа" иска да направи нещо знаменито и да остави името си в историята на най-престижния европейски клубен турнир.

Недвед бе и част от отбора на "бианконерите", който загуби от Реал Мадрид на полуфинал на Шампионска лига през 2003 година и сега е развълнуван от възможността за реванш, тъй като, макар и като зрител, сърцето му иска сладко отмъщение.

"Искаме да направим нещо велико, което да остане завинаги в историята на италианския футбол. Ще дадем всичко от себе си!", започна бившият халф на Юве.

"Ще се опитаме да играем по нашия си начин, да бъдем много борбени и най-вече да изпитваме наслада от играта.

Никой от нас не е вярвал, че към днешна дата ще имаме 15 точки аванс в Серия А, ще играем на 1/2-финал в Шампионска лига и на финал за Купата на Италия.

Трябва да играем по същия начин, по който го правехме и до сега. Сигурен съм, че имаме шанс да продължим на финал и Ви обещавам, че ще бъдат два много зрелищни сблъсъка.

Реал винаги е бил един от най-добрите, да не кажа и най-добрият отбор в света, но ние трябва да опитаме всичко, което е по силите ни.

Ще бъде много добре, ако Пол Погба и Квадво Асамоа се завърнат за някой от двата мача, но и без тях сме много добър отбор, който може да бъде преодолян много трудно", завърши директорът и легенда на "старата госпожа".