Ивайло Чочев с нови два гола за Палермо (ВИДЕО)

снимка: БТА/AP

Халфът на Палермо Ивайло Чочев вкара нови два гола за своя отбор. След като миналата седмица българинът се разписа във вратата на Удинезе, сега бившият играч на ЦСКА откри резултата в 9-тата минута при домакинството на "розово-черните" на Дженоа.

Срещата завърши 2:1 за домакините, след като Фалке в 52-ата отбеляза попадението за "грифоните". Палермо вече има 44 точки и е 11-ти, а Дженоа е 7-ми с 44.

Звездата на Палермо Пауло Дибала получи топката в наказателното поле и стреля, но ударът му бе отразен от вратаря. Топката попадна в непокрития Чочев, който имаше време да я овладее, и я прати в мрежата.

В 30-тата минута българският талант направи резултата 2:0, след асистенция на Дибала. Аржентинецът проби в наказателното поле, увлече двама бранители на гостите и подаде на българина, който хладнокръвно прати топката за втори път в мрежата на Еудженио Ламана.

Ивайло Чочев става и първият българин с два гола в един мач в Серия А за последните 9 години. За последно Валери Божинов се разипса два пъти в един мач в италианското първенство.