Бепе Марота: Ювентус е най-доброто място за Погба

снимка: БТА/AP

Според генералния мениджър на Ювентус Джузепе Марота най-доброто място за развитие и за успехи за Пол Погба е Ювентус.

Агентът на младия талант на Юве Мино Райола пък сподели, че ако за играча бъде отправена оферта за над 100 милиона евро е възможно и да напусне Торино.

Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, ПСЖ и Манчестър Сити са само част от големите имена, които имат интерес към халфа на „старата госпожа“, но Марота е убеден, че Погба ще остане в редиците на шампиона на Италия.

„Спортните права на играча са държани от Ювентус, така че те са тези, които решават дали да продадът играча или не“, заяви агентът на французина.

„Решението на играча къде би желал да се развива и да продължава кариерата си е много важно. Но въпреки това говорим за момче, което е само на 21 години. Той е много млад, но смятам, че от от мач на мач той израства все повече и повече.

Наскоро подновихме договора му и се опитваме да изградим боеспособен отбор около него, така че смятам, че той ще бъде щастлив да остане в Торино“, заяви Джузепе Мората.

Погба този сезон има на сметката си 21 мача за „старата госпожа“, като в тях е отбелязал 6 гола. Изключително талантливият футболист бързо спечели сърцата на феновете на Ювентус и не спира да впечатлява с феноменалните си изяви. За никого не е тайна, че французинът има огромен талант и без съмнение на клуба от Торино ще му бъде много трудно да опази своята млада звезда от по-платежоспособните топ отбори в Европа.