Фенове на Челси и Тотнъм се помляха от бой в метрото (ВИДЕО)

снимка: youtube.com

Отборът на Челси успя да победи Тотнъм във финала за Capital One Cup с 2:0, а след края на двубоя се стигна до физическа саморазправа и вандалски прояви на феновете на двата тима.

Ужасни сцени бяха заснети след края на двубоя между двата лондонски отбора. Омразата между феновете на тези два клуба ескалира и се превърна в ръкопашен сблъсък.

На клипа се вижда как един фен на Тотнъм атакува брутално фен на Челси, докато си изчаква метрото. Ултрасът на „шпорите“ захвърля на релсите шалче на Челси и феновете на отбора на Моуриньо започват да се саморазправят с него. Той обаче не спира да се държи непристойно и понатупва здраво противников фен.

Ужасната постъпка и непристойнито поведение на тези фенове доказва, че вандализъм има навсякъде по света, а не само у нас. Колкото и да не ни се вярва и в подредена държава като Англия, където законите са много строги и се спазват от всички, футболните страсти надделяват.

Съперничество между тези два лондонски гранда е наистина голямо. Когато говорим за нещо такова, феновете са готови на всичко, за да подкрепят и защитават собствения си тим, но подобно непристойно поведение и проява на агресия нямат място във футбола, а фенове като тези често остават без правото да гледат любимия си отбор на живо.