Левски отново с юбилейните екипи срещу Лудогорец

снимка: levski.bg

В неделя в Разград Левски няма да играе в синьо, футболистите на Стойчо Стоев ще излязат с юбилейните екипи, съобщава "Тема спорт".

Левски ще продължи да играе с екипировката на Joma и през следващия сезон. Управителният съвет на клуба е доволен от условията, които вече са договорени, а заслугите са на спортния директор Георги Иванов, който е водил преговорите. Левски играе с Joma от началото на този сезон.

"Добрата новина за феновете е, че ще могат да си купуват екипи на много добра цена през новия сезон. Мисля, че Левски отново ще има три екипа, както е и в момента, фланелките са много интересни, но подробностите ще бъдат обявени, когато се уточнят всички детайли", заявиха от клуба.
 
В същото време стана ясно, че фенмагазинът на Левски ще има ново работно време с цел да улесни максимално феновете на тима и те да могат да се сдобият с артикули на любимия отбор в най-удобното за тях време. Привържениците ще могат да посетят феншопа всеки делничен ден вече от 9:00 до 18:00 часа, както и в събота и неделя от 10:00 до 16:00 часа.