"Дейли Мейл": Евертън също е вариант за Бербатов

снимка: asm-fc.com

Въпреки, че неговият личен агент Емил Данчев вече отхвърли всякаква вероятност за евентуален трансфер през зимата, бъдещето на Димитър Бербатов продължава да бъде обект на спекулации в английската преса.

Таблоидът "Дейли Мейл" отново твърди, че нападателят на Монако може да се завърне във Висшата лига още до края на този месец, като основна причина за това е желанието на Бербатов семейството му отново да заживее в Лондон.

Контрактът на българския стрелец с Монако изтича след края на този сезон, което и означава, че той вече е свободен преговаря с други клубове за евентуален договор през лятото.

Според "Дейли Мейл" пък Монако може да пусне Бербатов под наем до края на контракта му, като за целта "монегаските" изискват символична сума от 1 милион английски лири.

Освен лондоските Тотнъм, Куинс Парк Рейнджърс и Кристъл Палас, интерес към благоевградчанина проявяват и други елитни клубове от Англия, добавя таблоидът.

Става дума за Евертън, който вече се оглежда за заместник на напусналия в посока Самуел Ето'о, и Хъл Сити, който също е амбициран да подсили атаката си до края на сезона.

Смята се, че Димитър Бербатов е готов да се завърне на Острова срещу седмична заплата в размер на 70 000 паунда, допълва "Дейли Мейл".