Гарет Бейл охлади мераците на Манчестър Юнайтед

снимка: БТА/AP

Най-скъпият футболист в историята Гарет Бейл отговори на спекулациите, свързващи го с евентуално завръщане в английската Висша лига и нов рекорден трансфер в редиците на Манчестър Юнайтед.

Въпреки, че кара своя едва втори сезон на "Сантяго Бернабеу", около уелсеца се заговори усилено, че той може да се завърне отново на Острова.

До момента Реал Мадрид не е давал индикации, че възнамерява да се разделя с британеца, а сега и самият той добави, че вижда бъдещето си единствено с бялата фланелка на "кралския клуб"

"Дали се виждам в Юнайтед през следващия сезон? Не, изобщо не", заяви Бейл в интервю пред испанското радио "Кадена Сер".

"Чувствам се щастлив в Реал. Все още ми остават няколко години от договора ми, като всичко е наред. Печеля трофеи и целта ми е да продължа да го правя. Тук футболът е различен. Забавлявам се с преживяното и културата в Испания", добави бившият ас на Тотнъм.

Крилото коментира и широко дискутирания момент от един от двубоите на "лос меренгес" през този месец, когато звездата на тима Кристиано Роналдо видимо му се ядоса. Тогава уелсецът предпочете да стреля, вместо да комбинира с португалеца.

"Помня единствено, че исках да вкарам. Евентуален пас към Роналдо изглеждаше труден, а и аз изобщо не можех да го видя. Не знам защо се даде толкова внимание на тази ситуация. Дори не сме я обсъждали в съблекалнята", поясни Бейл.