Стойчо Стоев готов да застане начело на Левски

снимка: Булфото

Шампионът на България с Лудогорец Стойчо Стоев е готов да застане начело на Левски.

Това заяви самият специалист пред "24 часа", след като Димитър Димитров - Херо окончателно отхвърли офертата на "сините".

Отказът на Димитров направи Стойчо Стоев един от големите фаворити за поста, имайки предвид, че тактикът е безработен след освобождаването си от Лудогорец в началото на сезона.

"Нямам какво конкретно да ви кажа. С мен никой не се е свързвал и говорил. Даже ме намирате в провинцията. Иначе - да, бих приел предложение от Левски. Такова обаче първо трябва да дойде. Преди това няма никакъв смисъл от празни приказки и гръмки изказвания", заяви Стоев пред "24 часа".

С Лудогорец Стойчо Стоев спечели титлата в "А" група, Купата и Суперкупата на страната, като достигна и 1/8-финалите в Лига Европа.

Наставникът бе освободен след нулевото равенство с Партизан в първи квалификационен двубой за влизане в Шампионската лига.

Велислав Вуцов и Ясен Петров също са варианти за нов треньор на Левски, посочва "24 часа". Съществува и вариант Георги Иванов - Гонзо да довърши сезона начело на тима, съвместявайки длъжността с тази на спортен директор.