Дерменджиев: Догодина ще сме по-добри в Шампионска лига

снимка: Булфото

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази съжалението си, че отборът му е пропуснал дори да победи Ливърпул в 5-ия кръг на Шампионска лига, въпреки че едва малко преди края стигна до равенството 2:2.

Даниел Абало изведе "орлите" напред в резултата още във втората минута, но в осмата Рики Ламбърт успя да изравни на 1:1. В самия край на първото полувреме Джордан Хендерсън осъществи пълен обрат, а в 87-ата минута Георги Терзиев възстанови равенството 2:2.

"Съжалявам, можеше да е в наша полза резултатът. Надиграване се получи през целия мач, но това са грешките на растежа. С тези, мачове, които ги правим в момента в Шампионска лига, предполагам следващата година ще бъдат още по-добри и по-зрели футболистите.

Ние излязохме да играем открит и нападателен футбол, но това е Ливърпул, а не Каспичан, много се извинявам. В Ливърпул играят играчи за по 20-30 милиона. мисля, че публиката харесва нашите мачове в Шампионска лига и благодаря на хората за подкрепата.

Видяхте, че до последно се опитвахме да се надиграваме с Ливърпул и просто накрая така се получи", завърши Дерменджиев пред камерата на bTV Action.