Адам Лалана: Лудогорец доказа, че не е отбор за подценяваме

снимка: liverpoolfc.com

Полузащитникът на Ливърпул Адам Лалана вече отлично познава българския дебютант Лудогорец след мача между двата отбора от група B на Шампионската лига на “Анфийлд” на старта на кампанията.

Тогава мърсисайдци успяха да изтръгнат победа с 2:1 с много късмет и след грешка в защитата на разградските “орли”.

Според Лалана тази вечер той и съотборниците му ще трябва да дадат всичко от себе си, ако искат да се поздравят с успеха.

Лудогорец посреща английския гранд на Националния стадион “Васил Левски” в София тази вечер от 21:45 часа, а мачът се явява директен сблъсък за третото място в групата.

“Вече ги победихме веднъж, но не можем да ги подценим. На “Анфийлд” те доказаха, че са отбор, с който всички трябва да се съобразяват”, каза Лалана пред официалния телевизионен канал на Ливърпул.

“Лудогорец заслужава уважение като всеки друг отбор. Да се надяваме, че ако си свършим работата професионално - ще спечелим трите точки. Играем далеч от вкъщи и затова ще е важно да не допуснем гол, защото аз съм сигурен, че ние ще вкараме. Мачът е много важен за нас, защото той може да преобърне сезона ни”, добави английският национал.

“Мачът няма да бъде лесен, защото Лудогорец е корав и добре организиран отбор. Ние ще се опитаме да играем по правилния начин, защото двубоят е много важен за нас”, каза още Адам Лалана.