Джордан Хендерсън се надява да играе срещу Лудогорец

снимка: БТА/AP

Вторият капитан на Ливърпул Джордан Хендерсън иска отбора и футболистите да обърнат развоя на сезона в името на феновете. Той се надява да играе в срещата с Лудогорец тази вечер от Шампионската лига.

Мърсисайдци се намират в ужасна форма след като загубиха последните си четири срещи във всички турнири, а освен това няма да могат да използват Марио Балотели и Даниел Стъридж.

Самият Хендерсън не участва в последната загуба от Кристъл Палас през уикенда заради контузия. Номер 14 в отбора обаче тренира наравно със своите съотборници и се надява да вземе участие в мача с Лудогорец тази вечер на стадион "Васил Левски" от 21:45 часа.

"Трябва да започнем да носим отговорност и да постигаме резултати, които да радват феновете. Имаме нужда от точки и добро представяне. Ще продължим да работим здраво и се надяваме да обърнем нещата в наша полза скоро," заяви Хендерсън.

"Най-хубавото на феновете, е че когато отбора върви те са изключителни. Когато отбора не върви обаче ние имаме най-голяма нужда от тях и те са там, точно зад нас и ни помагат с каквото могат. Като играч ние знаем, че е наша отговорност да постигаме резултата. Сигурен съм, че ще се върнем скоро на победния път."

"Аз се чувствам все по-добре и тренирам пълноценно. Да се надяваме, че ще играя в мача с Лудогорец. Всеки мач е много важен за нас, особено в този момент. Двубоят се явява като голям тест за нашите характери защото Лудогорец е добър отбор."

"Лудогорец ни изравни в края на мача на "Анфийлд" и съм сигурен, че ще бъде трудно. За нас това е чудесен шанс да отидем и да покажем, че можем да играем много по-добре и да вземем трите точки," добави Хендерсън.