Роджърс: Мачът с Лудогорец е като всички останали

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс говори пред представителите на медиите на официалната си пресконференция преди мача с Лудогорец от 5-ия кръг в груповата фаза на Шампионската лига.

Северноирландският футболист бе категоричен, че отборът му ще търси задължителна победа, която може да се окаже моментът, който може да преобърне сезона за неговия отбор.

Роджърс каза, че за него и футболистите му това е мач като всички останали, като побърза да отдаде необходимото уважение на българския шампион, който според него е показал много стойностни неща при дебюта си в групите на турнира.

“Не съм говорил със собствениците след загубата от Кристъл Палас през уикенда. Разменихме си няколко съобщения, но аз имам пълната им подкрепа. Важното сега е Ливърпул да излезе от тази криза и да започне да побеждава”, така Роджърс коментира слуховете за предстоящото му уволнение.

“Не, в момента въобще не мисля за трансфери през януари, а за това да направя така, че Ливърпул да започне да побеждава. Считам, че загубите само ще ни помогнат да станем още по-силни в бъдеще. Вярвам, че един момент може да промени нашия сезон. Ние вярваме, че можем да се върнем по-силни и ще продължим да опитваме”, добави треньорът на мърсисайдци.

“Що се отнася до мача с Лудогорец - мач като всички останали. Все пак трябва да признаем, че Лудогорец е един много добър отбор, който ние уважаваме. Те показаха, че имат стойностни играчи и всеки трябва да се съобразява с тях”, посочи Брендън Роджърс.

“Не постигаме резултати и не сме постоянни, но това, което не се е променило, е, че ние имаме много добри играчи и в един момент ние ще започнем да печелим. Ние идваме с много сериозна мотивация и знаем, че ако играем както трябва - резултатът няма да закъснее", завърши мениджърът на Ливърпул.