Без премии в Лудогорец при победа над ЦСКА

снимка: Булфото

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори преди утрешното голямо дерби с ЦСКА в София, заявявайки, че двубоят с "армейците" е "просто още един мач" за неговия отбор.

"Орлите" изостават на пет точки зад лидера в "А" група и задължително ще преследват позитивен резултат в столицата, но въпреки това Дерменджиев отново демонстрира типичното за него спокойствие и хладнокръвие преди важен мач.

Специалистът също така разкри, че неговите играчи няма да получат допълнителни премии при евентуален ценен успех в София.

"С риск да ме накажат, ще ви кажа нещо. В Лудогорец не се дават премии за победи във вътрешното първенство", коментира Дерменджиев.

"Това е просто пореден мач за нашия отбор. Имаме уважение и респект към ЦСКА, но не вярвам напрежението преди мача да ни повлияе. Нашият състав има достатъчно рутина".

Георги Дерменджиев сподели мнение и относно много скандали преди сблъсъка, свързани с избора на съдия за дербито.

"Прекалено голямо напрежение се създаде около мача. Който и съдия да свири мача, ще се справи, въобще не се интересувам кой ще ръководи срещата. Трите точки са важни и за двата отбора, но това е само една среща от шампионата", посочи той.