Дерменджиев: Осъзнаваме, че трябва да играем различно в А група

снимка: partizan.rs

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев се радва, че тимът му започва да демонстрира различно, но правилно поведение и във вътрешното първенство, и в Шампионска лига.

„Орлите“ записаха рутинен успех с 2:0 при домакинството си на Черно море и не позволиха на ЦСКА да се откъсне на повече от 7 точки на върха във временното класиране.

„Аз не съм съгласен, че сме се затруднили сериозно, защото и в 10-ата минута можеше да водим, просто пропуснахме доста голове. Контролирахме през целия мач играта, въпреки че през първото полувреме не играхме на нашето ниво. След почивката обаче всичко си дойде на мястото, въпреки че отново направихме пропуски.

Нуждаехме се от тези точки, защото играхме с Базел преди два дни в Шампионска лига. Първо обаче трябва да се съсредоточим върху Марек и след това да мислим за следващия мач с Базел.

Мачът с ЦСКА не е далеч, но трябва да се съобразяваме с програмата и с футболистите, които играят във всеки мач, за да можем да побеждаваме. Радвам се, че отборът вече е наясно с това и играе по различен начин във вътрешното първенство и Шампионска лига.

Вандерсон и Мисиджан доказаха, че може да се разчита на тях, дори отбелязаха головете, но това важи за всеки един наш футболист“, завърши Дерменджиев пред микрофона на „Диема“.