Скандален хърватин изригна срещу Домусчиев: Успокой топката, човече

снимка: Булфото

Въпреки, че официално има забрана да дава интервюта пред българските медии, скандалният бранител на ЦСКА Тончи Кукоч продължава да използва трибуната си във Фейсбук, за да коментира наболели въпроси от българския, а и не само футболен живот.

Този път смятащият се за най-добър ляв бек на Хърватия футболист коментира отново представянето на Лудогорец в Шампионска лига и по-конкретно - собственика на "орлите" Кирил Домусчиев.

Снощи Лудогорец победи с 1:0 швейцарския Базел и записа историческа първа победа за българския футбол в турнира, но по всичко изглежда, че Кукоч не бе особено впечатлен от случилото се.

След двубоя Кирил Домусчиев изрази своето мнение за срещата в лайв студиото нa bTV Action, а думите му в национален ефир предизвикаха реакциите на винаги искрения и прям Тончи Кукоч.

"Президентът на Лудогорец говори все едно е спечелил Шампионска лига, успокой се човече, ти спечели само 3 точки! По-добре да говори Иван Иванов в студиото, той разбира футбола", написа Кукоч на чист български в социалната мрежа, визирайки и присъствието на националния бранител Иван Иванов в студиото.

Sporta.bg припомня, че Тончи Кукоч избухна във Фейсбук и след победата на Ливърпул с 2:1 над "орлите" на "Анфийлд". Тогава хърватинът бе далеч по-нецензурен в "изявите си", пишейки - "Mario Balotelli Bravo Brate jebi mamu ovom Ludogoretsu", което на този етап оставяме без превод на български.