Симеоне: Класирането е много заплетено

снимка: бта/АР

Ситуацията в нашата група продължава да бъде доста заплетена и след три изиграни кръга, коментира старши треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне след убедителната победа с 5:0 над Малмьо снощи.

Коке се превърна в герой за домакините, след като вкара един гол и подаде за още три. Дюшекчиите обаче имат 6 точки от три мача, колкото събра снощи и Олимпиакос.Ювентус и шведският Малмьо са с по 3.

"Ние трябва от тук нататък да играем във всеки мач като за последно, защото нищо не е решено. Не може да се отпускаш, когато в групата ти е Ювентус, който дори не е в местата за класиране. На тях им предстоят две домакинства, едното с нас, така че ще се опитат да вземат всичко, добави аржентинецът.

Доволен съм, защото вкарахме много голове. Даже прекалено много за това, което играхме. През първото полувреме сякаш ни липсваше енергия. През втората част някои неща, които исках, се получиха, добави Симеоне.

От същото се оплака и колегата му- Аге Харейде, който води Малмьо. Той смята, че отборът просто не е издържал на темпото през второто полувреме.

"Играем различно като домакини и като гости. Просто трябва да променим това, каза още бившият норвежки защитник, който е начело на шведския шампион.