Мишо Александров: Благодаря на всички на стадиона

снимка: Булфото

Михаил Александров поздрави феновете на Националния стадион „Васил Левски“, които подкрепиха Лудогорец при историческата първа победа в Шампионска лига с 1:0 над Базел. Според крилото на „орлите“, дори в последната минута на двубоя те не са спрели да преследват и да вярват в победата, която бе донесена от Йордан Минев с красив гол в продълженията.

„Една много голяма победа – не само за нас, а за цяла България. Всеки е искал да победим и да прославим България по най-добрия начин. Накарахме феновете да се радват. Благодаря на всички на стадиона и тези пред телевизора – тази подкрепа е много важна за нас.

В нашето име са заложени тези драматични победи. Важно е дали побеждаваш или не, а не по какъв начин. Тотално заслужихме да спечелим и въпреки че играта не ни спореше, успяхме да победим.

Трябва да си вкарваме положенията – имахме много положения, но изпуснах,е Последното обаче влезе – не ме интересува как се озова там.

В момента сме втори но има гостуване в Базел. Предстоят най-трудните мачове – нормано да ни е тежко. Затова сме се класирали – за да изпитаме удоволствието от този турнир и тази игра. Мисля, че е постижима цел да подобрим още рекорди в Шампионска лига.

Нормано е да не се представяме толкова добре в България. Колкото и да си мотивиран, винаги ще има подценяване в А група. Всички искаме да се аклиматизираме добре към всеки мач, но Шампионска лига е с друг заряд.

В нашия отбор винаги има очаквания,. Винаги сме търсили максималното. Това ни мотивира по най-добрия начин“, каза Александров пред bTV.