Владо Стоянов: Един нормален мач нямаме

снимка: Булфото

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов с усмивка сподели, че „един нормален мач“ няма българският шампион на Националния стадион „Васил Левски“, визирайки драматичния развой за пореден път на възлов мач от евротурнирите.

С гол в 91-ата минута на Йордан Минев Лудогорец надви Базел с 1:0 и поне временно окупира втората позиция в група В на Шампионска лига с 3 точки – колкото имат швейцарците и Ливърпул, но с по-добра голова разлика от тях.

„Наистина като се замисля, особено на националния стадион, един нормален мач нямаме. Винаги са драми, картони и голове в края. Сега съдбата беше на наша страна, върна ни това което ни взе срещу Ливърпул и Реал.

Сега, късметът ни се усмихна в края на мача. Аз лично не правя никакви сметки – нашата цел беше да влезем в групите и да радваме хората. Можем да направим нещо, ако не си правим сметки. Резултатите сами се получават, когато играем с настроение.

Не бях щастлив, че изгониха играч на гБазел. Знаехме че ще се затворят още повече след картона, те са много добър в тактически план отбор. Много ни затрудниха, но с оглед на играта закономерно спечелихме.

Нямаме никакво време за празници. Чакани вътрешен шампионат, мач в Базел. Имах вяра до края, че ще отбележим. Смятах, че ще ни се усмихне късметът. За голяма радост, успяхме

Страхотно се чувствам, много труден отбор.

Мачът се разви добре с червения картон. Контролирахме двубоя изцяло. Чакахме до края, но имахме и много ситуации в наша полза. Напълно реални шансове имаме да се класираме. На 2-о място сме. Червеният картон не съм го гледал на повторение и не мога да го коментирам. Вече имаме по-голямо самочувствие, все пак бихме Базел“, каза Владислав Стоянов пред bTV.