Защитник на Базел: Лудогорец загуби незаслужено от Ливърпул и Реал

снимка: Булфото

Бранителят на Базел Арлинд Айети сподели при пристигането на швейцарците на летище "София", че очаква тежък срещу Лудогорец.

Той се изказа изключително ласкаво за българския дебютант, заявявайки, че според него "орлите" не са заслужавали да загубят първите си две срещу с Ливърпул и Реал Мадрид.

Лудогорец приема Базел в третия си мач от група В на Шампионската лига в сряда на Националния стадион "Васил Левски" от 21:45 часа.

"Със сигурност ще бъде труден мач. Видяхме, че Лудогорец имаше добри шансове срещу два топ отбора като Ливърпул и Реал Мадрид, и за съжаление загуби незаслужено", коментира Айети.

"Марко Щрелер е важна част от нашия отбор, нуждаем се от него във всеки мач, но мисля, че имаме достатъчно добри играчи напред и се надявам да се справим и без него", каза по повод контузията на капитана си защитникът на Базел.

"Имаме достатъчно мачове заедно, мисля, че сме добре сработен отбор. Смятам, че анализирахме съперника добре и се надявам да вземем най-доброто от утрешния мач", завърши Арлинд Айети.