Роналдо: Не играхме красив футбол, но важното е, че бихме и аз вкарах

снимка: БТА

Суперзвездата на Реал Мадрид и световния футбол Кристиано Роналдо говори за първи път пред българските медии след мача с Лудогорец в Шампионската лига.

Кавалерът на Златната топка изпусна дузпа, хваната от Владо Стоянов, но след това бе точен за 1:1, поправяйки грешката си с втори наказателен удар от 11-те метра, за който останаха съмнения, че бе доста спорен.

С това попадение нападателят на "белия балет" отново задмина Меси и вече е само на два гола от рекорда на Раул за най-много голове в Шампионска лига. Роналдо вече е с 69, Раул има 71, а Меси е с 68.

"Стана страхотен мач, но най-важното е, че взехме трите точки. Аз съм много щастлив, защото въпреки че не впечатлихме с представянето си, успяхме да спечелим мача и аз вкарах още един гол. Важно е да не спираш да бележиш", коментира Кристиано Роналдо след мача, цитиран от официалния сайт на "кралския клуб".

"Не играхме красив футбол, но целта е да спечелиш. Икер Касияс винаги играе на мого високо ниво, а колкото до виковете от трибуните - не е моя работа да ги коментирам, защото не е нещо, което ме засяга", добави португалската голова машина за мача с Лудогорец.

Колкото, дали е имало дузпа срещу него в 23-ата минута, която бе доста спорна, лаконичният коментар на Роналдо бе: "Щом съдията е отсъдил втората дузпа, значи е бил прав".