В Юве умуват: Йоренте или Мората срещу Атлетико (Мадрид)

снимка: БТА/AP

Старши-треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри има две сериозни въпросителни преди срещата на своя тим тази вечер срещу Атлетико (Мадрид).

Двата отбора се срещат на "Висенте Калдерон" в мач от Шампионска лига, след като в първия кръг "дюшекчиите" изненадващо паднаха от Олимпиакос в Гърция, докато гол на Карлос Тевес беше достатъчен за Юве в мача срещу Малмьо.

Именно аржентинецът ще води атаката на италианския шампион тази вечер срещу Атлетико, но Алегри се чуди кой да е негов партньор.

От началото на сезона титуляр играе Фернандо Йоренте, но Алваро Мората се излекува от травма, получена в началото на предсезонната подготовка, а в мача срещу Аталанта бившият младежки национал на Испания отбеляза и дебютното си попадение. Към момента, везните са наклонени в полза на юношата на Реал Мадрид, коментират в Италия.

Другата въпросителна в Ювентус е кой измежду Огбона и Мартин Касерес да играят в защита редом до Джорджо Киелини и Леонардо Бонучи. Останалите позиции в състава излеждат ясни, като на вратата ще е Буфон, а пред него ще са Евра, Лихтщайнер, Маркизио, Погба и Видал.