Футболни прогнози за Лудогорец - Реал Мадрид в Шампионска лига

снимка: Булфото

В 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски" българският шампион Лудогорец се изправя срещу Реал Мадрид в мач от 2-ия кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

Това ще е историческо, първо домакинство на "орлите" в турнира, докато Реал Мадрид ще представи за пръв път черните си екипи, с изобразен дракон на фланелките, като момчетата на Карло Анчелоти излизат за задължителна победа.

Разбира се, двубоят междъ българския тим и испанския колос предизвиква сериозен интерес, и то не само с футболния заряд, но и възможността за прогнози, които предлага събитието на "Васил Левски".

Реал Мадрид, логично, е абсолютен фаворит за победата в мача, като коефициентите в различните букмейкъри варират от 1.12 до 1.25 за успех на Роналдо и компания. Равенството е оценено между 7.50 и 10.00, докато победа на Лудогорец е оценена на максимална ставка 21.00.

Sporta.bg ще промени насоката на своите залози в сравнение с мача срещу Ливърпул, когато заложихме на сензацията и победа за Лудогорец. Нашият избор е за победа на Реал Мадрид с хендикап от -2, който е оценен на 2.20 коефициент в повечето букмейкъри.

Прогнозата ни е направена на база на последните резултати на Реал Мадрид, който в последните си мачове буквално изригна с резултати от 5:1 (Базел), 8:1 (Депортиво), 5:1 (Елче) и 2:0 (Виляреал). Отборът притежава безгранична огнева мощ, докато защитата на Лудогорец през този сезон се представя много колебливо - в А група отборът вече е записал 10 попадения в своята врата, голяма част от които след грешки на бранителите и вратарите на отбора. Освен това титуляр ще е Кристиано Роналдо, който след вчерашния гол на Меси във вратата на ПСЖ, ще иска отново да дръпне на основния си конкурент за реализатор №1 в историята на Шампионска лига.

Изключително любопитен залог се предлага масово от букмейкърите - Реал Мадрид да отбележи от дузпа. Неубедителното представяне на Лудогорец вече доведе до една такава срещу Ливърпул, а Реал Мадрид ще има много повече атаки от "мърсисайдци" в първия мач. Кристиано Роналдо пък е почти безпогрешен от бялата точка, а ставка от 4.33 не е за изпускане, особено от любителите на по-рисковите залози.

Добър залог е и за над 4.5 картона на коефициент 2.20. Лудогорец почна да изкарва много наказателни картони под ръководството на Георги Дерменджиев, а за да накъса играта срещу Реал Мадрид играчите ще прибегнат и до по-груби нарушения. В досегашните си два мача в турнири на УЕФА пък съдията Крег Томсън има показани общо 14 наказателни картона.

Реал Мадрид да спечели и двете полувремена е оценено на 2.10, като за отбори с такава голяма разлика в класите коефициентът е изключително висок.

Това са прогнозите на Sporta.bg, но не забравяйте - във футбола всичко е възможно. Играйте за удоволствие и се забавлявайте. Надяваме се на една страхотна футболна вечер и достойно представяне на българския шампион Лудогорец.