Кои титуляри на Реал Мадрид ще получат почивка срещу Лудогорец?

снимка: БТА

Броени часове ни делят от страхотното зрелище между Лудогорец и Реал Мадрид. Двата отбора се изправят един срещу друг в Шампионска лига, като за българския тим това е първо домакинство в груповата фаза на турнира.

Двубоят тази вечер ще се проведе в 21:45 часа на стадион "Васил Левски", а медиите в Испания вече гадаят върху състава на Анчелоти след вчерашната официална тренировка на тима.

Според "AS" и "Cope" част от постоянните титуляри ще получат почивка в предстоящата среща срещу Лудогорец, като това са вторият капитан Серхио Рамос, новото попълнение Хамес Родригес и левият бранител Марсело.

И тримата ще получат лека почивка заради натоварената програма на отбора през септември и октомври. Марсело все още не е напълно готов за сезона, след като контузия на Коентрао принуди Анчелоти да разчита на бразилеца по-рано от предвиденото.

Серхио Рамос пък ще получи почивка и ще позволи на Пепе да запише минути, след като през последните дни лекуваше травма и не игра срещу Виляреал. Хамес пък е играл във всички мачове на Реал до момента и се очаква на негово място да се появи Иско.

Кристиано Роналдо и Гарет Бейл се очаква да почнат като титуляри за Реал Мадрид тази вечер на Националния стадион. 

Всичко за двубоя Лудогорец - Реал Мадрид можете да видите на ТОЗИ ЛИНК