Иско: Пълните трибуни може да бъдат фактор

снимка: БТА

Футболистът на Реал Мадрид Иско сподели, че знае за Козмин Моци от Лудогорец и определи феновете за най-силния фактор на домакините.

"Напоследък треньорът ми гласува по-често доверие и се чувствам добре. Опитвам да помагам повече в дефанзивен план. Аз и Ияраменди знаем много добре какво означавал Реал Мадрид и се стараем да даваме най-доброто,"заяви Иско.

"Никога не съм изпитвал страх от съперника. Сега ни предстои тежък мач и се надявам да покажем нивото от последните мачове. Познавам Козмин Моци. Знам колко дузпи е спасил. Знам за Лудогорец и знам как се представиха срещу Ливърпул.

Най-силният фактор, който може да повлияе утре на мача е публиката и подкрепата, която ще получи Лудогорец от трибуните. Аз искам да играя и ще се опитам да се възползвам от всяка една възможност," добави Иско.

 Младият футболист изказа благодарност за подкрепата на запалянковците на Реал Мадрид и изрази готовност да играе заедно с Хамес Родригес.

"Миналата година беше невероятна за нас. Подкрепата на феновете на отбора е много важна. Надявам се да получа повече доверие от страна на треньора Карло Анчелоти. Можем да играем заедно с Хамес Родригес и дори се допълваме. Имаме шанс да правим хубави неща заедно на терена", завърши 22-годишният Иско.