Цели 7 от Реал Мадрид вече имат голове преди мача с Лудогорец

снимка: БТА/AP

Преди първия начален сигнал в мача Лудогорец - Реал Мадрид цели 7 играчи на гостуващия на "Васил Левски" тим са се разписали до момента през сезона, сочи статистиката.

Европейският клубен шампион пристига днес в София, а утре ще се проведе първият домакински двубой на "орлите" в груповата фаза на Шампионска лига, като трибуните на националния стадион ще бъдат пълни.

Треньорският щаб на българските шампиони ще трябва да се подготви максимално добре за предстоящия двубой, тъй като в състава на Карло Анчелоти вече цели 7 играчи са отбелязали гол през сезона.

Кристиано Роналдо е основен носител на попадения, след като има цели 13 от 28-те отбелязани от "кралския клуб" през сезона. Втори е Гарет Бейл с 5, докато новото попълнение Хамес Родригес е с 3.

И тримата са способни да бележат отдалеч, а това доказа и Лука Модрич с попадението си срещу Реал Мадрид. При статичните положения пък Моци и компания трябва да внимават със Серхио Рамос, който вече се разписа през кампанията. Бензема и Чичарито пък имат по две попадения.

Срещу Лудогорец Иско и Тони Кроос ще търсят дебютния си гол, като се очаква Кроос да почне в предни позиции, за разлика от други мачове на Реал, в които той е нагърбен с ролята на трансферирания в Байерн Шаби Алонсо.

Срещата между Лудогорец и Реал Мадрид е с начален час 21:45 часа в сряда вечер. 

Всичко за двубоя на ТОЗИ ЛИНК