Коста ще почива срещу Болтън за Купата на лигата

снимка: БТА/AP

Испанският национал Диего Коста и някои други титулярни футболисти на Челси ще получат почивка в двубоя от турнира за Кепитъл Уан Къп (Купата на лигата) срещу Болтън в сряда вечер от 21:45 часа.

Проблемите в бедрото на нападателя ще дадат повод на мениджъра Жозе Моуриньо да го остави на пейката за сметка на някого измежду Дидие Дрогба или Лоик Реми, които са изиграли по-малко минути от началото на сезона.

Коста няма да бъде единственият отсъстват от стартовия състав, стана ясно от пресконференцията на асистента на Моуриньо Стив Холанд. „Дълбочината на състава е ключова за всеки отбор, който има амбиции да постига успехи в повече от един турнир.

Дидие със сигурност ще вкарва голове и ще бъде важен за нас. Въпреки че е изиграл малко минути досега, той вече индикира, че се намира в достатъчно добра форма, за да бъде опасност за съперника.

Лоик пък се включи срещу Суонси и показа, че притежава завидна скорост, така че със сигурност ще очаква с нетърпение да поиграе повече в мач“, каза Холанд.

Мачът с Болтън е втори от сгъстения цикъл от четири двубоя в три различни турнира в рамките на десет дни – на „сините“ им предстои домакинство на Астън Вила в събота във Висшата лига, след което пътуване до Лисабон за среща със Спортинг в Шампионска лига.