Гонзо похвали таланта на Левски, вкарал хеттрик

снимка: Булфото

Действащият треньор на Левски Георги Иванов похвали младите футболисти на тима след разгромния успех със 7:1 над Спартак Варна в двубой от 1/16-финалите за Купата на България.

Талантът на "сините" Божидар Краев отбеляза първия си хеттрик за клуба, като младокът получи специални комплименти от своя треньор.

"Видяхме младите момчета в игра. Показахме хубави неща. Радвам се за Божката Краев. Като цяло отборът се опитваше и искаше да доминира и не подценихме мача", заяви Гонзо пред камерата на "Диема".

"Божидар, както и другите млади са бъдещето на Левски. Смятам, че с тях трябва да работим внимателно, за да укрепнат и до 1-2 години да бъдат водещи играчи в Левски", добави Иванов.

Попитан относно предстоящото дерби с Лудогорец, Георги Иванов заяви: "За Лудогорец почваме да мислим от утре. Нормално е всеки един от нашите футболисти да бъде готов по всяко време за игра. Радвам се, че в мачовете с по-леки противници не допуснахме подценяване. Да вкараме толкова голове е хубаво и за самочувствието ни".

Попитан дали Левски нарочно е търсил победа със 7:1, имайки предвид годишнината от паметната победа над ЦСКА, Иванов отвърна: "Не сме търсили нарочно 7:1, резултатът е случаен. Все пак се радвам, че именно днес се случи това".