Балотели кацна в Ливърпул, направи жест към клуба

снимка: БТА/AP

Нападателят на Милан Марио Балотели вече е в Ливърпул, където днес трябваше да премине медицински прегледи.

Медиите в Англия обаче алармират, че полетът на скоро бившия ас на Милан се е забавил и по всяка вероятност той няма да може да мине прегледите днес, което означава че няма да може да подпише и договора си с клуба до края на деня.

Както е известно, вчера "росонерите" приеха оферта на стойност 20 милиона евро от страна на мърсисайдци, докато Балотели никога не е криел своето уважение към клуба от "Анфийлд", а по време на мач от Премиър лийг дори се поклони на Стивън Джерард, докато играеше за Манчестър Сити.

Той показа и готовността си да играе за отбора, след като реши да не удължава преговорите и е приел 60 хиляди паунда по-малко от исканите от него 150-160 хиляди седмично. Така той ще получава по 100 хиляди седмично или 5.5 милиона паунда годишно в рамките на 4 сезона.

По всяка вероятност обаче той няма да може да дебютира за Ливърпул през този уикенд, и то срещу Манчестър Сити. По информация на ангийски журналисти, той трябва да бъде регистриран като играч на отбора най-късно тази вечер, или няма да има право да участва в двубоя в понеделник срещу настоящия шампион.