Новите и Роналдо готови за Суперкупата на Европа?

снимка: БТА/AP

Старши-треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти държи да спечели Суперкупата на Европа, след като е взел решение да заложи на всичките си налични футболисти за срещата срещу Севиля на 12-и август в Кардиф.

Италианският специалист не е останал особено доволен от загубата срещу Рома и по всяка вероятност ще опита да внедри в състава от самото начало Тони Кроос и Хамес Родригес, които още не са почнали подготовка заради ангажиментите си към националните отбори по време на Световното първенство по футбол.

И двамата ще се присъединият в началото на август, като ще имат около седмица да се подготвят оптимално за първия трофей, за който Реал ще се бори през новия сезон.

Анчелоти ще реши в последния момент дали да заложи на Кристиано Роналдо, който се готви по специално изготвена програмата.

Португалската мегазвезда получи първо травма в бедрото, а след това и в коляното, което му попречи да е на 100% и в края на сезона, и на Мондиал 2014. В момента обаче той се чувства отлично, а дори в Испания са убедени, че той може да запише минути срещу Манчестър Юнайтед в контролна среща след 2 дни в Детройт.

Подготовка не са почнали още Ди Мария, Бензема, Кедира, Марсело и Варан, но и 5-мата ще бъдат на линия за двубоя срещу Севиля. Както е известно, Реал Мадрид спечели Шампионска лига, докато Севиля затвърди испанската доминация с трофея в Лига Европа.