Капитанът Дяков: Всички сме хора и бъркаме

снимка: Булфото

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков призна, че е разочарован от нулевото равенство срещу Партизан в първия мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига, но похвали поведението на терена на българския първенец.

Според халфа „орлите“ са доказали, че са по-класният отбор, но завършващите им удари не са били от нужното високо ниво, за да се стигне поне до един гол във вратата на съперника. Лудогорец отправи 11 изстрела към противниковата рамка, като само един от тях попадна в очертанията, и то анемичен – дело на Михаил Александров през първото полувреме след интервенция на защитника Владимир Волков.

„Не е най-добрият резултат, но сме по-силният отбор, просто не ни достигна завършващият удар“, обясни Дяков след мача. „Всички трябва да поработим, но иначе играта ми хареса, просто съм недоволен, защото трябваше да победим.

Опитът няма да ни помогне в Белград, знаете, че там се играе трудно, но ние ще разчитаме на дух, мотивация и повече внимание. Имаме много силни качества и трябва да се възползваме от тях.

Винаги ще има критици, но и ние сме хора и понякога бъркаме. Трябва да се постараем за победа на техния стадион“, допълни Дяков.