Гризман подписа за 6 години с Атлетико

Изгряващата звезда на френския национален отбор Антоан Гризман премина задължителните медицински прегледи и подписа официално за шест години с испанския шампион Атлетико (Мадрид).

Трансферът бе оповестен от „дюшекчиите“ още вчера, като днес бяха осъществени и формалностите по преминаването на нападателя от Реал Сосиедад в столицата. Французинът от 13-годишен се подвизава в различните формации на баските и през миналия сезон загатна за потенциала си с 20-те отбелязани гола в 50 мача.

Гризман бе основна част от националния отбор на Франция, който игра на четвъртфинал на Световното първенство 2014 в Бразилия и отпадна след поражение с 0:1 от станалия шампион тим на Германия.

„Привличането на Антоан бе наш приоритет и сме много щастливи от осъществяването на трансфера. Още миналия сезон с екипа на Реал Сосиедад той доказа, че е един от най-важните играчи в Примера дивисион и може да играе еднакво добре както зад централния нападател, така и по крилото.

Идването му при нас е великолепна новина за отбора“, заяви изпълнителният директор на Атлетико Хосе Луис Перес Каминеро.