Левски представи новия си спонсор

галерия:

снимка: Булфото

Отборът на Левски представи днес на пресконференция новия си спонсор в лицето на застрахователна компания "Лев инс". Сделката беше оповестена преди няколко дни от Тодор Батков, но днес тя официално стана факт.

Интересен факт е, че договорът между двете страни засега е само за 5 месеца, но ако партньорството се окаже успешно и за двете страни, то то ще бъде удължено поне до края на сезона в А група.

"Сините" в лицето на Константин Баждеков не обявиха параметри по договора, но е ясно, че отборът ще получава твърда сума всеки месец, както и допълнителни бонуси при изпълнение на определен план.

От застрахователното дружество пък искат парите да отиват основно за детско-юношеската школа на тима, която ще претърпи сериозни промени в близките години по модела, представен вчера от Даниел Боримиров.

"Благодаря за вниманието и уважението към Левски. Подписахме договор за 5 месеца - до края на година", коментира днес финансовият директор на "сините".

"В този договор са упоменати други инициативи, чрез които в бъдеще да разширим нашето партньорство. Ще се радвам да направим успешно партньорство с този договор до края на годината.

За нас е чест и удоволствие да си партнираме с Лев Инс. дано това да е първата стъпка към по-широки ангажименти. На този етап цифри няма да споменавам. Имаме конкретна сума, която ще получаваме всеки месец.

Другите суми ще се дават при постигане на конкретни резултати и свършена конкретна работа. Договорът е направен така, че да има стимулиращ ефект", каза още Баждеков.

Това е втори спонсорски договор за "сините" през последните седмици, след като беше подновено и партньорството с М-тел.

4104292