НБА звезда навести Реал Мадрид в САЩ

галерия:

снимка: realmadrid.com

Една от големите звезди в НБА - Кармело Антъни, се появи на една от първите тренировки на европейския шампион Реал Мадрид по време на подготвителния лагер на "кралския клуб" в САЩ.

Крилото, което подписа нов договор за 124 милиона долара с Ню Йорк Никс, в момента е в дома си в Лос Анджелис и, когато е разбрал за идването на испанския клуб, веднага се е уредил да направи появяване на базата.

Той се запозна с всички играчи на отбора, като си пасна най-много с Алваро Арбелоа, който веднага се похвали със снимки в Туитър.

4103960

Звездата на Никс дори показа футболни умения, като отправи няколко доста добри удари по посока вратата, пазена от Диего Лопес. Той беше придружаван от сина си, както и бившият баскетболист на РЕал Донтей Дрейпър.

4103964

Иначе във вчерашения ден възпитаниците на Карло Анчелоти проведоха две занимания, като единственият, който се подготвяше на облекчен режим, беше Фабио Коентрао, който получи контузия по време на Световно първенство 2014.

Днес към тима се присъединияват Икер Касияс и Серхио Рамос, както и Лука Модрич. Триото се завръща, след като и Испания, и Хърватия отпаднаха рано от Мондиал 2014 - още в груповата фаза.

4103968

Новите попълнения на Реал Мадрид Тони Кроос и Хамес Родригес по всяка вероятност няма да играят в САЩ.

4103961