Мурсия: Правим отбор от нулата и ни трябва време

снимка: Булфото

Правим отбор от нулата и ни трябва време, заяви старши треньорът на Левски - Пепе Мурсия, след като неговият отбор победи Хасково с 2:1 в последната контрола преди началото на новия сезон.

"Доволен съм от първата част, но след това излязохме отпуснати за второто полувреме. За напред ще искам да бъде ясно, че един мач е с продължителност от 90 и повече минути, а не 45", заяви новият старши треньор на Левски в интервю пред камерите на телевизия Канал3.

"Това са играчите, които имаме, но клубът работи за попълването на целия състав с нови футболисти. Пламен Крумов има контузия на пръста в крака от последния мач, а и това не е единственият проблем пред нас.

Трябва да бъде ясно, че правим отбор от нулата. Заедно сме смао от един месец, а за да имаме отбор, ще ни трябва и време. Подобряването обаче става само на базата на победите и се надявам това да се случи при нас", добави той.

"Всички отбори са на един етап от подготовката и ни е ясно, че в първите мачове от първенството повечето ще покажат истинското си лице", каза още испанският специалист, цитиран от БТА.