Иво Тонев дари 10 хиляди лева на Левски за юбилея

галерия:

снимка: levski.bg

Председателят на Управителния съвет Иво Тонев, заедно със своите съдружници в популярното столично заведение "Найт Флайт", се включиха с по 10 хиляди лева в спонсорството за честване на вековния юбилей на спортен клуб Левски.

Ръководството на Левски публикува на официалния си уебсайт обновената финансова схема, която беше показана от Константин Папазов по време на пресконференцията в сряда.

На нея, под 10-хилядните спонсори, вече има логота на четири компании, като новите са на "Еврофутбол" и на "Найт Флайт", където Тонев има дялово участие.

Вече са заети и допълнителни шест номера в т.нар. "Клуб 100", където компании и частни лица даряват по хиляда лева.

Простата математика сочи, че за 24 часа организаторите на юбилея от "Фонд 100 години Левски" са успели да съберат 21 хиляди лева. В това число не влизат суми, получени от ДМС и закупуване на фен-артикули.

Вижте официалното съобщение в страницата на Левски, както и картинката със спонсорите: 

Скъпи приятели и съмишленици, намираме се в навечерието на 24 май 2014 г., когато футболният и спортният клуб Левски ще навършат 100 години. През цялото това време той не само оцеля и премина през различни трудности, но се превърна и в институция за българския спорт. Левски успя да спечели любовта на милиони българи.

Ние вярваме, че значимостта на Левски като обществена институция заслужава юбилея да бъде отбелязан по достоен и тържествен начин, отговарящ на величествената история на клуба. Поради тази причина Фондация „ Фонд 100 години Левски” подаде ръка на футболния клуб и се ангажира с организацията на честванията.

Сега провеждането на юбилея зависи изцяло от ангажимента, който ще поеме левскарската общност, но в същото време смятаме, че това е огромен исторически шанс и привилегия. Тази кауза идва, за да покаже, че неслучайно Левски е най-обичаният български спортен клуб.

На 23-ти април, се проведе пресконференция, на Фондация „Фонд 100 години Левски“, на която бяха представени конкретните възможности, чрез които всеки един Левскар може да участва активно в организацията и финансирането на юбилейните събития, сред които е и футболният мач между отборите на Левски и Лацио, който ще се състои на 23 май 2014 г. в София.

Според подписания договор с ПФК Левски АД, Фондация „ Фонд 100 години Левски” получи правата да се разпорежда с приходите от юбилейните чествания. Това гарантира, че всички събрани средства ще бъдат изразходвани в полза на проекти, свързани с футболния клуб съобразно желанието на левскарската общност. Така вие правите възможно не само честването на юбилея, но и подпомагате инвестициите в едно по-добро бъдеще на Левски, такова, каквото искат милионите му фенове.

Финансирането на честванията е възможно да се осъществи чрез различните атрактивни пакети, които предлагаме на вашето внимание. Трябва да отбележим, че все още сме в процес на разговори с голяма компания, която да стане спонсор на събитието. Осигурен е основният спонсор, както и пет други спонсора, които участват с по 10 000 лева. Специално внимание обаче трябва да бъде отделено на „Клуб 100“, който за броени часове събра 19 дарители.

СПОНСОР ЦЕНА: 100 000 лева

  • 10 минути излъчване на LED системата по време на мача

  • Брандиране на входовете на стадиона (видимо от TV камерите)

  • Брандиране на сцената

  • Шатра в Mixed и VIP зоните

  • Лого върху билетите и в програмата за мача

  • Участие във всички корпоративни прояви

  • 10 VIP покани за събитието

  • Много допълнителни възможности

СПОНСОР ЦЕНА: 10 000 лева

  • 5 минути излъчване на LED системата по време на мача

  • Брандиране на сцената

  • Участие в официалната програма за мача с цяла страница

  • Участие във всички корпоративни програми

  • 2 VIP покани за събитието

  • Много допълнителни възможности

„КЛУБ 100“ ЦЕНА: от 1 000 лева

„Клуб 100“ дава възможност на широк кръг почитатели на Левски да станат част от отбелязването на юбилея не само с присъствие на стадиона, а и с финансова помощ. Генералният замисъл на този символичен клуб е да покаже, че Левски – това са преди всичко обикновените хора с техните роднини с близките си приятели или със семейния си бизнес.  Мотото на „Клуб 100“ е 100 Левскари за 100-годишнината. Членове на „Клуб 100“ могат да бъдат физически и юридически лица, формални и неформални организации или групи от привърженици. Всеки участник в „Клуб 100“ ще получи специален сертификат за дарение и уникален предмет в деня на юбилейния мач. Участието в „Клуб 100“ не може да бъде анонимно, но Ви осигурява :

  • Покана за специално обособената ложа "Клуб 100"

  • Участие в специалния бизнес прием

  • Публикуване на лого или име в официалната програма за мача

Актуална заетите позиции за спонсори и тези в "Клуб 100"


4081865