Роналдо и Бейл до последно под въпрос

Двубоят между Реал Мадрид и Байерн от 1/2-финалите на Шампионската лига стартира след броени часове, но две от големите звезди на "лос бланкос" - Кристиано Роналдо и Гарет Бейл ще бъдат до последно под въпрос за сблъсъка.

Кристиано Роналдо ще премине късен фитнес тест преди първия съдийски сигнал, който да внесе повече яснота около състоянието на бедрото му.

Португалецът се възстановява няколко седмици от получено разтежение, като все още не е получил окончателно зелена светлина за двубоя с баварците. В случай, че Кристиано не започне сред титулярите на Реал Мадрид, то има сериозен шанс той да влезе в игра като резерва след почивката.

Деликатна е и ситуацията с Гарет Бейл, посочва "АС".

Уелсецът се оплаква от стомашен грип от понеделник насам, макар и вчера да поднови тренировки с тима. По-късно през деня обаче Бейл отново почувства проблеми със стомаха си, поради което бе пратен да прекара нощта вкъщи.

Тази сутрин британецът пристигна на клубната база в компанията на диетолог, като според информации в испанската преса, Бейл не се чувства на сто процента готов в следствие на проблемите си.