Кроос: Реал не може да ни изненада

снимка: БТА/AP

Полузащитникът на Байерн (Мюнхен) Тони Кроос сподели, че Реал Мадрид нямат тайни от тях и не вижда с какво могат да ги изненадат в полуфинала от Шампионска лига тази вечер.

Баварците не крият стремежа си да станат първият отбор, спечелил елитния турнир 2 пъти поред. Младата звезда на отбора отбеляза, че техният наставник Хосеп Гуардиола ги е подготвил много добре за двубоя.

„Не мисля, че Реал ще успят да ни изненадат с нещо. Треньорът ни прекрасно познава противника и ни даде добри съвети“, коментира Кроос пред Bild.

Те притежават страхотни индивидуални футболисти, които могат да направят всичко. Реал могат да бъдат много опасни без да правят нещо изненадващо“ отбеляза германецът.

„Реал са сред най-добрите отбори, когато става дума за индивидуална класа. Не можем да загубим концентрация дори за една секунда.

Нуждаем се от добър резултат като гости. Трябва да вкараме 1 или 2 гола. Ще дадем абсолютно всичко от себе си, за да стигнем до финала – бъдете сигурни в това“, сподели Тони.

Тази вечер в 21:45 българско време на „Сантиаго Бернабеу“ е първия мач между двата гранда. Реваншът е след седмица на „Алианц Арена“.