Камбуров: Това беше най-важният мач, вече ни е все тая

снимка: Булфото

Голмайсторът на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров разкри, че феновете на отбора са били категорични, че мачът с Ботев (Пловдив) няма да завърши.

Камбуров опита да успокои ултрасите на Локомотив, когато страстите на "Лаута" достиганха връхната си точка и да ги призове да спрат с канодадата от бомби и камъни по терена.

Sporta.bg припомня, че двубоят между пловдивските Локомотив и Ботев бе прекратен в 41-а минута след хулиганските прояви на агитката на "черно-белите", които застрашаваха здравето на футболистите на терена.

"Опитах да говоря с феновете, но тарторите бяха категорични, че няма да завърши мачът. Това предадох на съдията и делегата и те решиха да прекратят срещата.

Не е това е начинът да се протестира срещу президента, защото ще бъде наказан Локомотив като клуб, а не даден човек. За нас това беше най-важният мач до края на сезона. В оставащите мачове е без значение дали ще играем пред празни трибуни", каза Камбуров.

"Странно е как са вкарани толкова бомби. Все едно бяхме на война, как да успели да ги вкарат нямам представа. Бомбите бяха доста, както за футболистите на Ботев, така и за нас. А никой не иска да се прибере със спукана глава или други травми", коментира още нападателят.