Хлапе почна с Левски

снимка: Булфото

15-годишният Атанас Кабов беше изненадата на днешната тренировка на Левски. Младокът за пръв път проведе занимание с представителния отбор на клуба, след като беше специално повикан от Елин Топузаков.

Причината е, че тинейджърът се е представил отлично с фланелката на юношите набор 1999 година, като той е пленил вниманието на Топузаков и Виторио Павлов с бързината си.

Кабов не беше притеснен от играчите на Левски и проведе заниманието с много настроение.

Иначе за "сините" това беше първа тренировка през тази седмица, след като през уикенда отборът загуби с 1:2 от Литекс на "Герена".

Следващият двубой на Левски е в понеделник, на втория ден от великденските празници, като на стадион "Васил Левски" ще се изправи срещу ЦСКА в поредното Вечно дерби за настоящия сезон.

В днешната тренировка участие не взеха Рикардо Нунеш, Орлин Старокин и Кристовао Рамос, които изпитват различни болки след загубата от Литекс. Очаква се и тримата да са готови за Вечното дерби.

Със сигурност срещу ЦСКА ще играе Аймен Белаид, който изтърпя наказанието си за червения картон срещу Лудогорец. Станислав Ангелов обаче пропуска двубоя заради натрупани наказателни картони.