Вижте кога ще са мачовете за Купата между Левски и ЦСКА

снимка: БТА

Днес най-накрая станаха ясни датите и часовете, когато ще се изиграят мачовете за Купата на България между Левски и ЦСКА.

 

Двата отбора се паднаха един срещу друг още на осминафиналната фаза, но на 6-и и 27-и ноември "Васил Левски" е зает и провеждането на Вечното дерби беше невъзможно.

 

Поради тази причина днес бяха обявени и датите, на които ще се играят сблъсъците. Първият двубой ще е на 16-и ноември, а само няколко дни по-късно - на 20-и същия месец двата отбора се изправят в реванша, информира TV7. 

 

Засега е сигурно, че първата среща ще бъде от 15:15 часа, като ТВ7 ще предава двубоя. Телевизията ще дава и втория, който е обявен за 18:00 часа, но последната дума ще имат от полицията, която стои зад осуетяването на варианта мачовете да се играят на "Герена" и "Армията".

 

Съществуваха няколко различни варианти, като беше възможно двата мача да бъдат изместени за пролетта, но в крайна сметка от ПФЛ и БФС са се съгласили двубоите за Купата да се проведат в рамките на само 5 дни.

 

Това ще са последните Вечни дербита, които ще се изиграят през 2013 година, като следващият мач между "сини" и "червени" е на 1-и март 2014 година.