Милчо Ангелов отново вариант за Торино

снимка: Булфото

Италианският Торино ще направи опит да привлече в своите редици нападателят на Черноморец Милчо Ангелов, съобщава toronews.net

 

Юношеският национал изкара пробен период при „биковете" през лятото. Той взе участие в контролата с Вилфранка и дори вкара едно попадение за успеха с 3:1, а това накара италианците да се замислят дали да не му предложат контракт.

 

До такъв не се стигна, но той е остана в полезрението на Торино и интересът към него сега е възобновен. Основна причина за това е контузията на хърватина Габриел Дебелюх, който ще отсъства продължително време от футболния терен.

 

Агентът на Ангелов Диян Янков вече има уговорена среща с босовете на Торино, а засилен интерес към футболиста проявява и Щутгарт.

 

Милчо Ангелов има 5 мача и 3 гола за юношеския състав на България до 19 години, а през изминалия сезон изигра 10 срещи за Черноморец в А група и се разписа 3 пъти.

 

През този сезон той има впечатляващите 9 гола в 15 мача, като блесна в реванша за Купата на България срещу Шумен. Тогава „акулите" напълниха мрежата на своя съперник с 9 попадения, а 5 от тях отбеляза именно младия нападател.