Николай Митов: Ще станем шампиони и ще върнем доверието на феновете

снимка: levski.bg

Новият треньор на Левски Николай Митов говори днес пред медиите след сутрешната тренировка на „сините". Илиан Илиев бе официално освободен от поста си. Помощници на Митов ще бъдат Мариян Христов и Елин Топузаков.

 

„Нямам притеснения да съм начело на Левски. Аз съм израснал в този клуб, бил съм шампион, от дете съм тук. Ако не бях убеден, че мога да предам всичко на играчите нямаше да съм тук," заяви Митов.

 

„Аз държа на юношите, но тези които се доказват в тренировките те ще играят. Сам си избрах помощниците. Аз много време бях с Илиан Илиев. Той е отличен треньор, но понякога се получават такива работи."

 

„Трябва да премахнем нещо много бързо и аз го знам много добре. Ще видите утре на мача с Локо (Сф). Очаквайте победа. Това е начинът да спечелим доверието на феновете. В Левски трябва да биеш всеки мач за да са щастливи феновете. Сигурен съм, че публиката ще ни заобича ако побеждаваме," добави Митов.


Утре Митов ще дебютира за Левски срещу Локомотив (София) в столичното дерби:

 

„Аз излизам срещу моя учител Емил Велев без никакви сантименти. Той е един от най-добрите треньори в България."

 

Николай Митов обяви какво е казал с футболистите за да го подкрепят по пътя:

 

„Попитах играчите дали има някой, който не е убеден, че ще станем шампиони и всички отвърнаха, че ще станем шампиони и ще вземем Купата," заяви Митов.

„Сега предстоят истинските мачове. Трябва да използваме този шанс," каза още Митов.