Илиан Илиев: Искам титлата, може и без красива игра

снимка: levski.bg

Старши-треньорът на Левски Илиан Илиев даде пресконференция преди утрешното домакинство на Етър в среща от 14-ия кръг на първенството.


"Сините" изостават на точка зад лидера Лудогорец, като за Левски това е и първи двубой в "А" група от поражението с 1:2 в Разград. Илиан Илиев от своя страна бе напълно откровен, заявявайки, че за него не е цел задължително да стане шампион с красива игра.


"Може и да прозвучи малко грубо, но искаме да бъдем шампиони, дори и без красива игра", заяви Илиев. "Нека правим оценки, когато свършат и последните мачове".


Наскоро от Израел се прибра централният бранител Йордан Милиев, който наставникът натири през лятото. Днес Илиев призна, че би се радвал, ако е можел да разчита на бившия национал.


"В защита нямаме много опции. Йордан Милиев е наш футболист и започва с Левски. Сега е контузен, но от израелския му клуб не са проявили интерес да го закупят. Милиев е имал добри моменти, имал е и лоши, но ако сега разполагахме с него, щяхме да се радваме", коментира специалистът.


Наскоро Левски отстрани Пирин (Разлог) и се класира напред за Купата на България, като Илиан Илиев сподели, че предпочита битките от турнира да се провеждат в един мач. Както е известно, през тази година регламентът бе променен.


"Струва ми се, че с два мача се губи тръпката от турнира. Когато се играеше в един мач бе по-добре", посочи Илиев.