Стефан Генов съжали за ранното отпадане

снимка: Булфото

Стефан Генов поднесе извиненията си на феновете на Локомотив (Пд), че воденият от него тим не е успял да продължи напред в турнира за Купата на България.

 

"Смърфовете" записаха изключително слаб мач срещу Литекс в Ловеч, но за тяхно щастие домакините им вкараха само 2 гола, но въпреки това се класират напред към осминафиналите в надпреварата.

 

"Не успяхме да се противопоставим на Литекс. Липсват ни някои основни играчи, което е и причината да се представим по този начин", заяви след срещата Стефан Генов, който наскоро пое отбора.

 

"Съжалявам, че отпадаме в толкова ранен етап от турнира. Липсваше ни синхрон в състава. Пуснахме някои юноши, като това е моментното състояние на отбора. Не мога да искам повече от играчите".

 

Генов сподели още, че през зимата ще се търсят класни попълнения, с които Локомотив да си върне поразклатения статут на един от най-силните отбори в България.

 

"Това е ситуацията! Във всяка една линия ще търсим промяна по време на зимния трансферен прозорец, но най-вече в атака и защита".