Вижте как Ноел Галахър изстрада триумфа на Сити (Видео)

Един от основателите на Oasis Ноел Галахър е сред най-известните фенове на английския шампион Манчестър Сити, но както се налага на всеки друг популярен музикант, често и той наблюдава срещите на любимия си тим на далечни от Острова места.


Подобен бе случаят и по време на драматичния двубой с Куинс Парк Рейнджърс на "Итихад" в края на миналия сезон, когато "гражданите" изтръгнаха победа с 3:2 в добавеното време и спечелиха първа титла от над 40 години насам.


Ноел Галахър проследи домакинството на К.П.Р. в чилийската столица Сантяго, а както се вижда и от видеото, един от местните барове бе отворил още преди обяд, за да може британецът да наблюдава решаващия мач.


"Ако бием днес, ще спечелим първата си титла от 44 години насам. А ако не станем шампиони, тогава ще бъда радостен, че съм на 5000 мили разстояние", коментира Галахър извън бара.

 

Сити стигна до крайния успех по крайно драматичен успех, след като Куинс Парк Рейнджърс водеше с 1:2 до последните минути на двубоя. Голове на Един Джеко и Серхио Агуеро обаче коронясаха "гражданите" с титлата.

 

Ето и видеото с Ноел Галахър: