Алегри получи вот на доверие от ръководството на Милан

снимка: БТА

Старши треньорът на Милан Масимилиано Алегри получи вот на доверие от клубното ръководство след поражението от Удинезе с 1:2 в мач от 4-ия кръг на Серия А.

 

"Ние продължаваме с този треньор. Президентът на клуба Силвио Берлускони и аз сме зад него, заедно го подкрепяме в по-нататъшните битки", каза Адриано Галиани, изпълнителен директор на клуба.

 

"Милан играе по-добре и смятаме, че отборът се подобрява. Надявам се, че в сряда на "Сан Сиро" победата ще бъде наша", каза още Галиани.

 

Милан завърши 0:0 с Андерлехт в сряда, а в последните си три мача от всички турнири на собствен терен няма победа, припомня БТА. В междинния 5-и кръг в сряда "росонерите" приемат отбора на Каляри.

 

Шефовете на отбора обаче явно не са забравили, че същият треньор изведе отбора до титлата през сезон 2010/11, както и до 2-ото място през миналата година. За да бъдат съкратени загубите на клуба обаче, беше взето решението да се разпродадат звездите като Златан Ибрахимович, Тиаго Силва и Антонио Касано.

 

"Виждате, че и нашите съперници от Интер също не са в добро състояние. Но мисля, че при нас просто липсва малко късмет. Няма поводи за притеснение, сега сме още в началото на спортната година", добави Адриано Галиани.