Димитър Везалов: Левски ще подобрява играта си

снимка: levski.bg

Защитникът на Левски Димитър Везалов, който дебютира със синята фланелка срещу Черноморец (1:0) е убеден, че отборът ще подобрява своята игра в хода на първенството. Бранителят гостува в дискусионен клуб „Дерби" и отговори на въпросите на представителите на медиите.


„Без да подценявам организацията в Берое, разликата с Левски е много голяма. Тук отговорността е много по-сериозна. Смятам, че представянето ни ще се подобри в хода на мачовете. От сблъсъка с Ботев Пловдив очаквам да победим, но това е футбол. Важното е да покажем една добра игра и да зарадваме феновете", заяви Везалов.


"Публиката трябва да знае, че ни е необходимо и малко време. Взел по нещо от всички треньори, с които съм работил, за да стигна до Левски. Вероятно и аз съм имал необходимите заложби".

 

"Разбира се, че в Левски ще се борим за титлата, а ако успеем да вземем и Купата на България. Предполагам, че основната конкуренция ще ни бъдат отборите на Лудогорец и ЦСКА. Не подценявам Ботев, напротив, но все още не са ни и чак толкова познати", каза още Везалов.